Achteruitkijkspiegel Porschisten 2023

Achttien jaar geleden had de stichter van onze club wellicht niet gedacht dat we in 2023 als volwassen club in som meer dan 650 Porschisten zouden verzamelen die opgeteld meer dan 2000 horizontaal liggende cilinders met meer dan 70.000 PK’s zouden aanrijden.

We startten 2023 met een recordopkomst op de ledenvergadering met meer dan 100 leden in het kasteel van Lebbeke en vervolgens telkens met een massale opkomst tot wel 75 deelnemers per rit. Meer dan de opkomst alleen, slaagden we er opnieuw in om een gevarieerd programma aan te bieden naar alle 4 windstreken mede dankzij de spontane organisatie door enkele leden. Rony&Dianne, Lucien&Tom, Dirk&Pascale en ‘onze’ Porscheketiers namen initiatief om 4 mooie ritten in elkaar te knutselen, het bestuur voorzag belangeloos in de omkadering en nam zelf 5 evenementen voor zijn rekening.

Vlaamse klassiekers, Zeeland, Kempen, Ardennen, de Brabantse groene rand en veel meer waren het decor, verrassend mooie feestlocaties en tussenstops verzorgden het culinaire luik. Onze leden en hun partners brachten de sfeer die we als club koesteren, bescheiden, ongedwongen, respectvol om onze hobby op deze wijze te mogen delen.

Met de mooie herinneringen aan de succesvolle slotrit (reportage) gaan vele van onze bolides nu op winterstalling. Dank aan jullie en aan onze sponsors om op het einde van dit topjaar het goede doel te kunnen steunen met een gift van 1.500 EUR t.v.v. het KinderKankerFonds.

Intussen kijken we al richting 2024 waarover snel meer. Vrijwilligers die een onweerstaanbare drang hebben om ook eens een rit te willen organiseren mogen zich steeds aanbieden, de omkadering wordt verzekerd.

Noteer alvast zaterdag 9 maart voor ons jaarlijkse ledenfeest!

Nagenieten van het afgelopen seizoen kan je achteroverleunend in je zetel met ons fotoalbum wat stilaan een langspeelfilm is geworden.