Coronavirus strikes back!

2020: het jaar met de dubbele cijfers, het jaar dat we het 15-jarig bestaan van Porschisten vzw zouden vieren, een jaar met een veelbelovende clubkalender.

Ondertussen weten we allemaal hoe een pandemie ons dagelijks leven heeft omgegooid. Een warme knuffel, een stevige handdruk, onbevangen met elkaar om gaan… Alles wat een vriendengroep typeert heeft moeten plaats maken voor de anderhalve meter maatschappij. Dat is de harde en tegelijk trieste realiteit.

En zo is onze club in een slapende toestand beland. Alle ritten werden afgeblazen. Een clubuitstap realiseren zonder de geldende regels te overtreden is onmogelijk. Het laatste wat we willen is iemands gezondheid in gevaar brengen. Uiteraard zie je her en der mensen foert zeggen tegen de regels. Het resultaat daarvan zien we dagelijks in de cijfers.

2021 brengt hopelijk beterschap. Het bestuur heeft beslist dat de lidgelden 2020 worden overgedragen naar 2021. Dat was in één digitale pennetrek geregeld. Nu nog even dat verdomde virus onder het asfalt krijgen. Hou vol!