Fabulous Crocodile Tour: super!

Maanden terug lanceerde Hendrik Thienpont, de man met de witte Cayman, het idee een rit te rijden in Noord-Frankrijk. Het zou een grote tour worden met start in Veurne en aankomst “ergens aan de kust”. Kortom, dit ging een rit worden met heel wat kilometers en bijgevolg heel wat uitdagingen.

Secretaris Fabian sprong even later mee op de kar om het project in goede banen te leiden. Een roadbook werd uitgewerkt, locaties vast gelegd, eten werd geproefd en goed bevonden.

Achteraf blijkt deze organisatie een absolute voltreffer. We vertrokken in Veurne onder een dreigend wolkendek, maar enkele uren later werden we begeleid door een stralend zonnetje. De rustige, slingerende wegen door het golvende landschap waren ideaal om relaxed te toeren. In de buurt van Duinkerke kwam de gelijknamige wielerwedstrijd het roadbook even verstoren, maar zelfs dat kon de pret niet drukken. Iedereen kwam veilig aan in het Florishof in Oostduinkerke waar het gemoedelijk napraten was. Het cliché ‘moe maar voldaan’ was zeker van toepassing.

Hendrik en Fabian, jullie hebben de lat nu wel hoog gelegd. Proficiat!

Fotoalbum Fabulous Crocodile Tour