Met POCA langs de Maas

Naar aanleiding van hun 15-jarig bestaan nodigt POCA vzw ons uit voor deelname aan hun prachtige rit langs Maas en Waalse landschappen.

We starten en finishen op de locatie reeds gekend en gesmaakt bij de deelnemers van onze eigen PFD 2018 rit – Restaurant Michel te Boninne, in de buurt van Namen.

Na een uitgebreid ontbijt rijden we verder naar het zuiden op zoek naar één van de mooiste rivieren van ons land. Eens we de Maas gevonden hebben, trachten we haar zo lang mogelijk gezelschap te houden maar dit zal echter niet lukken. We rijden immers door een prachtig stuk natuurgebied en daar gaan we natuurlijk optimaal van genieten. En voor zij die in deze bosrijke landschappen de Maas te hard zouden missen is er nog altijd Maes. Na deze intense gezondheidskuur rijden we terug naar het noorden richting Namen en deze keer wel mooi parallel met de Maas. Enkele tussenstops en terrasjes later sluiten we de rit af in hetzelfde restaurant waar we gestart zijn.

Onze Poca-vrienden hebben deze rit zo samengesteld dat echt iedereen aan zijn trekken komt. Er zitten mooie snelle stukken tussen met talrijke bochten, maar de slimmeriken gaan gewoon cruisen en optimaal genieten van het prachtige landschap. Daarom zullen er tijdens de rit ook geen vragen op te lossen zijn. Banden wisselen kan aan de talrijke terrasjes en onderweg is er een bubbelstop met de door Poca befaamd genoemde taartjes. We zijn benieuwd!

Programma – zondag 3 juni 2018

09:00 – 10:30 Ontvangst en ontbijt
Restaurant Michel – Rue Arthur Mahaux 3 – Boninne (Namen)

10:30 Briefing
11:00 -17:30 Rit “Le long de la Meuse” met roadbook

17:30 Aperitief en all-inclusive culinair orgasme

Bijdrage €60,- p.p.
Menukeuze Klik hier!
Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt en enkel voor leden!
Schrijf snel in!

Inschrijven