Nieuwe website!

De vorige webstek van Porschisten was dringend aan vernieuwing toe. De achterliggende software werd niet meer ondersteund door WordPress, updates werden niet meer opgeladen.

Bijgevolg gingen we de uitdaging aan iets nieuws te creëren. Maar hoe begin je daar aan? Wel, dat ging veel vlotter dan gedacht. We kregen onverwacht, en bovendien onaangekondigd, de medewerking van het team van DST Webdesign uit Erpe-Mere. Dit bedrijf staat ook in voor de hosting van onze website.

Hopelijk valt het resultaat in de smaak. De komende maanden sleutelen we verder aan lay-out en inhoud. Nu de motor van onze website een mooie upgrade kreeg, zijn de mogelijkheden veel groter. Zowel via uw pc, tablet of smartphone moet deze website vlot bereikbaar zijn. Mocht u desondanks een foutje of niet werkende link opmerken, laat het zeker weten. Bij de ontwikkeling van deze website werd met de grootste zorg gewerkt. Desondanks is een foutje snel gemaakt. Bovendien moeten we aan onze nieuwe motor nog wennen, er zitten nog heel wat pk-tjes verborgen in de vele cilinders.

Veel leesgenot!