Porschisten partners 2022

Dankzij de clubpartners staan we ook 2022 als club financieel sterker, anderzijds laat het partnership ons toe jaarlijks het Kinderkankerfonds extra te steunen.

Onze leden Robby en Nathalie zijn in Sint-Lievens-Houtem uitbater van de Butcher Shop. Het aangeboden assortiment is groot, kwalitatief mikken ze op het  hoogste niveau. Robby is mede-organisator van de jaarlijkse Porscheketiers rit. Boodschappen doe je bij Butcher Shop uiteraard met de Porsche.

Ook bij IMS Benelux in Aartselaar kan je een Porschist aantreffen. Walter De Jonghe is de contactpersoon voor België. IMS is een internationaal bedrijf gespecialiseerd in de productie, montage en verkoop van kabellegsystemen en complete elektrische installaties.

Bij Joma Parts in Ronse handelen ze in luchtgekoelde Porsches. Niet als een afgewerkte wagen, maar de onderdelen worden netjes verpakt in doosjes. Van de 356 tot de 993, het aanbod is indrukwekkend.

In Lier vinden we een onderneming die we gerust in de categorie ‘ambacht’ mogen onderbrengen. Talat is dé specialist in autobekleding en -interieur. Ook cabriokappen worden er probleemloos hersteld of vervangen. Zijn portfolio is indrukwekkend.

Mogelijk is GDC Auto geen onbekende. Geert De Clercq en Jeroen Van Audenhove bieden in hun vestiging te Zottegem kwaliteitsvolle premium wagens aan. Laat nu net Porsche één van de voorkeursmerken zijn. Al dat moois is te bekijken in de showroom. Heeft uw troetelwagen service nodig, de technici van GDC Auto staan klaar.