Seizoen succesvol afgesloten.

Met de tweede editie van de Marc Hellinckx Memorial kwam een einde aan het seizoen 2017. Het pas geopende verenigingshuis ‘De Portier’ van Atletiek Land van Aalst werd bij de start van de rit meteen omgetoverd tot een gezellige praatbarak. De rij Porsches voor ‘De Portier’ en langs de muur van de Kapellekensbaan was zonder meer impressionant. Had Louis Paul Boon dit gemerkt, hij had er zeker een stukje over geschreven.

Voorzitter Geert Verdoodt (ALVA) gaf een woordje uitleg over de Schotte site die nu één van de mooiste sporthallen van het land herbergt. Ook het gedurfde renovatieproject van de bouwvallige voormalige portierswoning kwam aan bod.

De rit begon aarzelend door het centrum van Erembodegem, maar eens de Brabantse heuveltjes rond Hekelgem en Asse in zicht kwamen was het bij momenten genieten van het landschap. Op dat ogenblik kwam de zon ons zelfs vergezellen.

De rit werd afgesloten in restaurant Dorp 49 in Kalken. Een zaak waar we als club graag terugkeren: lekker eten in combinatie met goede service voor een eerlijke prijs.

Na het aperitief had Erna de eer het bedrag voor het Kinderkankerfonds bekend te maken: met fierheid werd de symbolische cheque van 1.150 euro getoond. Dit bedrag kwam er door de bijdrage van alle deelnemers aan de rit maar ook door de gewaardeerde extra bijdrage van enkele clubleden én een extraatje uit onze clubkas. Bedankt!
We zijn er van overtuigd dat het Kinderkankerfonds dit geld goed kan en zal gebruiken.

2017 mag dan wat clubuitstappen betreft voorbij zijn, het bestuur maakt al volop plannen voor 2018. Noteer alvast zaterdag 24 februari ’18: dan verzamelen we opnieuw in Terjoden voor de ledenvergadering.

Foto’s