Taalgrensrit

Na een woordje uitleg en een respectvolle knipoog naar onze oud-voorzitter door Axel werd de start genomen in de buurt van Waver. De deelnemers aan de Taalgrensrit hadden de weergoden gunstig gestemd waardoor het een (letterlijk !) droge rit werd. Van enige andere droogte was er absoluut geen sprake : de sfeer was fantastisch en de organisatoren Axel en Guido hadden de juiste rustpunten uitgekozen.
Het parcours was goed uitgestippeld en tragere stukken (in Wallonië….) werden continu afgewisseld met vlottere Vlaamse delen 😉
’s Middags spoelden we in De Venitiaan te Hoegaarden een prima spaghetti door met een lokale witte en in de namiddag verraste de organisatie ons met een glaasje bubbels “en plein air” “in the middle of nowhere”.
Nog snel even gestopt voor een koffie aan de Zoete Waters te Oud-Heverlee om dan koers te zetten naar het glazen dorp Hoeilaart. ( ’t Is eens iets anders dan ’t glazen straatje…;))
Daar werd de rit afgesloten in de unieke setting van “Huyskamer Hof ten Dooren”
waar de joviale uitbaters zorgden voor een gesmaakte bbq met uitgebreid buffet.
Een wijntje uit de wijngaard van gewezen rally-en circuitrijder Dirk Vermeersch rondde de maaltijd en de Porsche-rit waardig af!
Dank aan de deelnemers en de organisatoren !