Zomersproetjesrit opnieuw op de kalender

Dit jaar organiseren onze leden Snoer en Sammy opnieuw hun Zomersproetjesrit vanuit de vertrouwde locatie “Ladeuze”.
Samenkomst op 26 juni 2022 om 11.30 u in feestzaal “Ladeuze”, Ladeuze 3, 9680 Maarkedal. Ontvangst met cava en hapjes, gevolgd door tomaat-garnaal met sla en frietjes, wijn en water inbegrepen, aansluitend koffiebuffet. Ten laatste om 14.00u vertrekken we voor de namiddagrit.
Rond 17.30 u start het avonddiner met cava en hapjes, gevolgd door zonnevisfilet met zwarte truffel, prei en zeekraal. Als hoofdgerecht krijgt u op zijn vel gebraden parelhoenfilet met pepersaus, zomergroenten en gratinaardappel. Als toetje wordt het een dessertbord. Wijnen en waters tijdens het diner zijn inbegrepen. Ook wordt een koffiebuffet voorzien.
Prijs: 80,00 EUR pp voor porschisten-leden (incl. korting van 5 EUR).
Inschrijving kan enkel via mail naar nancydc@skynet.be met vermelding naam, voertuigtype, nummerplaat en lidnummer van Porschisten vzw. Er wordt u een mail verstuurd met het rekeningnummer om uw deelname te bevestigen. Enkele dagen na ontvangst van uw betaling, ontvangt u een mail met bevestiging van uw deelname. De organisatie, administratie en betaling liggen buiten de verantwoordelijkheid van Porschisten vzw.
Maar eerst komen nog onze Porscheketiers on Tour op 24 april (bijna volzet), wat later gevolgd door een sfeervolle namiddagrit Ros Beiaard Dendermonde-Geraardsbergen op 15 mei en tot slot van de lente de prachtige dagrit Heuvelland-Westhoek op 19 juni. Het voorjaar wordt Super98!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.