9/11: Een dagtrip.

Nine Eleven heeft intussen vele betekenissen gekregen, maar voor Porschisten staat dit voor de Neunelfer al weten we dat alles uit Zuffenhausen top is.
Zondagmorgen 11.9 verzamelden we voor een vroeg maar stevig ontbijt in de mooie Waterburcht te Millen-Riemst. De dag startte met mistige vergezichten maar zou snel gunstig evolueren tot een blauwe cabriohemel. Het werden 250 bochtige kilometers door België, Nederland en Duitsland van een watergekoelde burcht in Limburg tot op atmosferische hoogtes in de Noord-Eifel. Bij de Schnitzel-lunch in Heimbach werden onze bolides mooi schaakmat geparkeerd, getuige de foto’s, later tegen de avond werd er verzusterd met de legerjeeps van Elfique in Aywaille. In een mysterieus kader naast de Amblève mochten we de lokale elfen-biertjes proeven en nog wat overtollige calorieën tanken.


Maar de spontane mooie dankwoorden van onze leden Paul en Titia willen we graag delen. Ze zeggen immers alles wat we met onze club willen bereiken:

“Vandaag hebben we de Naainieleffen 911 gereden welke alweer een groot succes was. Net zoals vorig jaar hebben we van elke rit genoten, zowel wat de rit zelf betreft als wat de niet onbelangrijke randactiviteiten aangaat, eten en drinken. Alweer hebben we met oude bekenden en nieuwe leden geanimeerde gesprekken gevoerd, hartelijk gelachen, sterke verhalen opgedist en misschien af en toe een aangebrand mopje verteld. Wij voelen ons goed bij jullie, bij jullie leden en wij hopen nog lang verder met allen te kunnen genieten van onze boeiende hobby. Bedankt voor al jullie mooie werk en jullie gastvrijheid.” Op naar de volgende rit.


Foto’s