Grensrit 2023

De prachtige Rosbeiaardstad Dendermonde zal ons opnieuw verwelkomen, dit jaar zonder ‘het paard’ maar we brengen onze eigen paardenkrachten dan wel mee.
Afspraak op zondag 7 mei tussen 13u00 en 13u30 bij Funcars, Eegene 7 te Dendermonde.
Wouter is al jaren gepassioneerd door mooie bolides met een voorliefde voor Porsche en stelt ons met fierheid zijn recent project Funcars voor. Na de briefing vertrekken we voor een rit door het land van Waas en flirten met onze Noorderburen aan de grens. Na de flirt kunnen we iets noordelijker halt houden voor een drankje en
hapje in Perkpolderhaven om daar te genieten van het mooie uitzicht op de Westerschelde.
De terugweg brengt ons richting Grembergen alwaar we na 130 km worden opgewacht in restaurant ‘Amical‘, gekend en gesmaakt bij vorige ritten.
Starten doen we met een glaasje cava en hapje van de chef, voor het vervolg kan bij inschrijving gekozen worden. Witte wijn, rode wijn en water zijn inbegrepen tot aan de koffie met zoetigheden.
Prijs voor dit alles bedraagt slechts 70 EUR p.p. De plaatsen zijn beperkt, inschrijven is zoals steeds voor de snellere beslissers. De organisatie is in handen van onze trouwe leden Tom en Lucien.

Inschrijven