Marc Hellinckx Memorial 2019

Aan elk seizoen komt per definitie een einde, ook al was het weer bijzonder mooi. Traditiegetrouw laten de Porschisten op de slotrit hun hart spreken door onze Ere-voorzitter en stichter van de club postuum te herdenken en het Kinderkankerfonds te steunen.

We starten zondag 27 oktober om 9.45 aan de ‘De Kantien’, cafetaria van de sporthal Steenberg, Oudenaardsesteenweg 458, Erpe-Mere. De sporthal situeert zich helemaal achteraan op het terrein vanaf de Oudenaardsesteenweg.

De ochtendrit zal ons over de glooiende wegen van de Zwalmstreek leiden.

De slotlunch staat gepland in Dorp 49 te Laarne, waar een duo van hapjes van’t huis ons zal verwelkomen. Als voorgerecht surf en turf van hert & scampi in tempura, zalf van zoete aardappel, mierikswortel tartaar. Het hoofdgerecht is naar keuze een wilde eend met szechaun-peper, stoemp met smout en spruitjes, schorseneer chips ofwel een victoriabaars gelakt met red curry en citroengras, wilde rijst, chinese kool, roze peper extract ofwel vegetarisch. Afsluiten doen we met een trio van zoetigheden. Dranken zijn inbegrepen: verwelkoming met cava en fruitsap, water en huiswijnen tijdens de maaltijd, koffie of thee met zoetigheden.

Ditmaal laten we jullie de persoonlijke bijdrage aan het Kinderkankerfonds zelf vrij bepalen. Als aanmoediging zal het bestuur vanuit de clubkas een zelfde bedrag toevoegen om het eindbedrag te verdubbelen en beslist de moeite te maken.

Basisprijs: € 60,- per persoon, exclusief de vrijblijvende bijdrage voor het goede doel die verdubbeld wordt door de clubkas!

Inschrijven