Partners 2020

Voor 2020 kon onze club een gewaardeerd partnership aangaan met enkele ondernemingen.

Joma Parts uit Ronse is dé specialist in onderdelen voor klassieke, luchtgekoelde Porsches. Joma Parts is jouw partner voor 356, 911/912, 964 en 993.
Dirk zal je af en toe bij de clubuitstappen kunnen begroeten.

Mogelijk is je troetelwagen ook toe aan een nieuw interieur. Dat kan in Lier bij Talat. Het bedrijf specialiseert in het bekleden van motorzadels en oldtimers. Met meer dan 20 jaar ervaring staat Talat garant voor kwaliteit en precisie.

Op de terugweg van Lier kan in Resto-Bistro ’t Vijverhof genoten worden van al het lekkers dat de kaart te bieden heeft. Als het even minder druk is, vertelt Marc zeker over zijn Porsche.

Wie niet op restaurant, maar thuis wil genieten van een stukje vlees kan terecht in de landelijke gemeente Vlierzele. In de Butcher Shop van Robby en Nathalie wordt enkel kwaliteit aangeboden. Insiders kennen Robby als één van de 4 Porscheketiers. Ook organiseren is hem dus niet vreemd.

Genietend van je maaltijd kom je tot het besef dat je nood hebt aan een accountant.
VDW Competizione is daarvoor de geknipte partner. Oprichter Tom Van De Winckel is gecertificeerd accountant en belastingadviseur. Hij staat op boekhoudkundig en fiscaal vlak zowel particulieren als ondernemingen deskundig bij.
Vanuit zijn thuisbasis Dendermonde zorgt hij in 2020 samen met papa Lucien voor de organisatie van een clubuitstap.

We danken deze partners voor het vertrouwen.