Seizoen emissievrij opgestart.

Om de planeet een plezier te doen hebben we ons Porschisten seizoen op 15 februari emissievrij opgestart in Gent.

Na wat zoekwerk bleek dat e-Kart Gent zich op eenzame hoogte bevindt boven op het nieuwe shoppingcenter. Binnenin leek alles nog wat nieuw, maar professioneel aangedreven door een jong team ondersteund door de laatste technologie. Er waren bij aanvang toch wat twijfels wat deze elektro-karretjes konden bieden, wat niet veel later totaal onterecht bleek te zijn.

Na de uitvoerige uitleg over wat wel- en niet-doen, konden de kwalificaties in twee sessies van start gaan. Snel werd duidelijk wie de podiumkandidaten zouden kunnen worden, maar een wedstrijd moet nog altijd worden gereden. De winnaar van de kleine finale was, toeval of niet, voor de kleinste van de bende, Benjamin. En zou de grote finale dan gewonnen kunnen worden door de grootste? We hebben het niet nagemeten, maar Tom VdW was inderdaad niet te kloppen. De verdienstelijke resterende podiumplaatsen werden beslecht in een ware broederstrijd tussen Jan en Pascal.

Tijdens een heerlijk spaghettimoment werd er duchtig ‘nagekart’ en was iedereen het eens dat ook elektrisch rijden behoorlijk intensief blijft. e-Porschisten vzw zullen we morgen niet worden, maar je weet maar nooit wat Zuffenhausen nog allemaal in elkaar gaat knutselen.

Met dank aan onze penningmeester Tom voor de organisatie.