Route du Grand Prix des Frontières

Op zondag 3 oktober ’21 maak je achterstallige kilometers en ongebruikte profieldikte op één dag weer goed. We gaan voor vlotlopende asfaltbanen tussen Samber en Maas langs een groen glooiend Frans-Belgisch decor. Starten doen we rond 9u00 net onder Charleroi met ontbijt op het Domaine de la Clairière aan een meertje naast de Samber. Onderweg zien we hangende tuinen, genieten we van de uitgestrekte meren van Eau d’Heure, proeven we van Chimay en snuiven we wat GP nostalgie op. Vervolgens flirten we grensoverschrijdend met de Franse natuurparken van de Avesnois waar ons onderweg een Franse lunch wacht. In de namiddag trekken we baantjes door de bossen van het natuurpark van de Franse Ardennen. In Monthermé zien we Semois en Maas één worden. Kronkelend langs de oevers van deze Maas rijden we onze tank leeg richting eigen land. We eindigen aan een onbewoond eiland met een ‘Heer’lijk 3-gangen diner in het kasteel van Les Sorbiers. Hier kan je optioneel ook overnachten (onder voorbehoud van beschikbaarheid van voldoende kasteelkamers).

Voor deze rit is het aangewezen een gpx navigatie te gebruiken zodat ook je co-piloot ten volle kan genieten. Voor de puristen zal er eveneens een geprinte navigatie beschikbaar zijn.

De kleine prijs voor deze grensverleggende Grote Prijs, inclusief ontbijt, lunch, diner bedraagt slechtd 80,- Euro per persoon.

Optioneel kan op de eindbestemming een kasteelkamer worden geboekt (prijzen 103 – 195 Euro voor 2-persoonskamer incl. ontbijt). Gelieve de wens voor hotelkamer bij de reservatie als ‘Nog een deelnemer’ op te geven op naam van het Porschistenlid, je zal dan afzonderlijk een uitnodiging ontvangen op basis van de beschikbare kamers.

Inschrijven