Waas- en Scheldeland

Onze volgende dagrit wordt iets bijzonders en zal ons alle hoeken en kanten van het Waasland, de Schelde en de Antwerpse haven laten zien. Onderweg openen zich de poorten van enkele kastelen, spuiten we graffiti in Doel en wagen we ons aan grensoverschrijdend gedrag in Nederland.

We worden omstreeks 10h00 verwacht in het “Brouwershuis” gevestigd in de Marktstraat 56 te Opwijk waar op de markt zelf ruime parkeergelegenheid is. We vertrekken rond 10h45 via landelijke wegen en mooie vergezichten.

De spaghetti-lunch is voorzien in “Den Duiventoren” aan het kasteel Wissekerke in Kruibeke. In de namiddag voorzien we nog een stop met een uitzonderlijk doel.

Het diner wordt ons rond 18h00 geserveerd in Dendermonde waar we verwacht worden in “Bistro & Lounge Amical”. Het 3-gangen menu biedt apertief en hapje van de chef, rundscarpaccio of kaas/garnaalkroketjes, filet pur of grietfilet en tot slot huisbereid ijs met koffie of thee. Dranken bij het menu zijn inbegrepen.

Deze intensieve en zeer gevarieerde rit wordt aangeboden aan de vertrouwde prijs van 75,- Euro per persoon. Een laatste kans voor een complete dagrit want hierna rest ons enkel nog de slotrit van het seizoen eind oktober.

Inschrijven