Zomersproetjesrit: succes als vanouds.

De hoeveelste editie het dit jaar was kan ik niet zeggen, maar het team met o.a. Monique, Nancy, Hendrik (aka Snoer) en Sammy, maakte er ook dit jaar opnieuw een pareltje van. Naar goede gewoonte werd gestart in feestzaal  Ladeuze te Maarkedal. Prachtige locatie waar het gazon gevuld werd met meer dan 80 Porsches. Een hapje en een drankje om te starten, onder een stralend blauwe hemel, de weergoden waren ons goedgezind.
Alvorens de rit echt te starten werden we nog verwend met wat lekkers van de zee en een straffe koffie, kwestie van de focus hoog te kunnen houden.

Baantjes die ons leiden langs de mooiste uitzichten van de Vlaamse Ardennen, regelmatig  een ‘wauw’ moment en soms zelfs het gevoel hebben dat je in La Douce France aan het toeren was maar we reden netjes door Wallonië.

De leuke tussenstop met cava en aardbeientaartjes op het landgoed van een sympathieke kasteelheer viel letterlijk in de smaak.

In deel 2 kregen we de kans om de Porsches te laten brullen, vinden we allemaal wel eens leuk toch, en voor we het goed beseften waren we opnieuw te gast waar de rit was gestart. Opnieuw pure verwennerij met lekker eten en drinken.

Een zeer oprechte dikke merci aan Nancy en Sammy, Snoer en Monique en natuurlijk alle anderen ‘achter de schermen’. Dit was een rit om U tegen te zeggen. Zowel het parcours als de ontvangst en alle verwennerij waren van top niveau!

Graag tot volgend jaar.

Namens Porschisten, Magali.